Services

Wij kunnen jou helpen bij (web)design, development en meer! Staat de gewenste service er niet tussen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Services

  • Design

  • Web Development

  • Website Onderhoud

  • Social Media

  • Overige VA-Services

Naast de hieronder genoemde services kunnen wij nog veel meer ontwerpen! Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, e-mail footers/handtekeningen en meer. Laat het ons weten!

Web Design

Een website is tegenwoordig het visitekaartje van jouw bedrijf. Dat deze optimaal werkt en jouw boodschap goed overkomt is dan ook erg belangrijk. Wij ontwerpen websites die voldoen aan de eisen- en wensen van jou en die van de bezoeker.

Logo Design

Een sterk en herkenbaar logo hoeft niet veel detail te bevatten. Vaak werkt een simpel logo veel beter dan een die heel gedetailleerd is. Hier kunnen wij jou bij helpen!

Om de website te kunnen bouwen, dienen eigen teksten en afbeeldingen te worden opgeleverd. In overleg kunnen wij hiervoor zorgen. Verder kunnen wij jou helpen bij het optimaliseren en verbeteren van de website door verschillende technieken voor zoekmachines zoals Google en/of Bing (oftewel SEO). Tevens streven wij naar een optimale ervaring van de gebruiker op apparaat naar keuze. Zo maken wij de website leesbaar en bruikbaar voor op desktop, tablet en mobiel.

Website coderen

De website kunnen we realiseren door het gebruik van code. Aan de hand van HTML, CSS en Javascript kunnen wij ervoor zorgen dat de website exact wordt als hoe jij het in gedachte hebt.

WordPress website

Websites kunnen wij ook bouwen doormiddel van het WordPress platform. Het voordeel hiervan is dat je na oplevering zelf gemakkelijk aanpassingen kan doen aan de website, denk bijvoorbeeld aan het wijzigen van afbeeldingen of updaten van plug-ins. Uiteraard kan je de onderhoud ook aan ons over laten!

Domeinnaam & Hosting

Na het bouwen van de website, moet deze online komen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een hostingpartij. Heb je al een domeinnaam en hosting geregeld? Dan zorgen wij dat de website bij hen online komt. Zo niet, dan maken we dit in overleg met jou in orde.

Een website heeft onderhoud nodig, zo zal bijvoorbeeld een WordPress website zo nu en dan voorzien moeten worden van nieuwe updates om de veiligheid te kunnen blijven garanderen. Updaten of aanpassen van content is ook mogelijk, denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van afwezigheidsbericht of toevoegen van nieuwe informatie.

Website Beheer

Een goed onderhouden website kan een lange tijd meegaan. Tijdens onderhoud zorgen wij dat de plug-ins en de (WordPress) website voorzien worden van alle updates en werkend blijven. Verder kunnen wij de website (regelmatig) voorzien van een nieuwe back-up, zodat de recentste versie altijd terug te halen is. Wij wijzigen en/of vernieuwen content als jij dat wil. Jij vraagt, wij doen het.

Tegenwoordig is Social Media niet meer weg te denken. Sterker nog, er zijn gehele bedrijven die alleen via Social Media kanalen werken! Naast dat dit een mooie en snelle manier is om op te vallen, versterkt een goede en actieve Social Media kanaal ook nog eens de band tussen jouw bedrijf en bestaande of potentiële klanten. Voor Social Media richten wij ons specifiek op Facebook en Instagram.

Opzetten van Social Media accounts

Laat ons jouw Social Media kanalen opzetten en instellen. We voorzien de pagina onder andere van de juiste profielgegevens, instellingen en (een door ons ontworpen) banner, zodat de pagina wordt weergegeven in meer zoekresultaten.

Social Media Management

Het beheer van jouw Social Media kanalen kunnen wij overnemen. Wekelijks plaatsen we (meerdere) gepersonaliseerde berichten en beantwoorden we vragen van bezoekers en volgers.

Social Media Graphics

Uiteraard is het ook mogelijk om het beheer in eigen hand te houden en ons alleen de berichten te laten ontwerpen. Deze worden aan je opgeleverd, zodat jezelf het gepersonaliseerde bericht kan plaatsen.

Mocht een gewenste service niet benoemd staan in onze lijst, dan kan je altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Het is goed mogelijk dat wij jou alsnog van dienst kunnen zijn, een alternatief kunnen aanbieden of in de juiste richting kunnen sturen.

Document/PDF ondersteuning

Wij bieden ondersteuning op gebied van bestanden en documenten/PDF’s. Zo kunnen wij documenten voorzien van een gewenste huisstijl, documenten combineren, exporteren, beveiligen met een wachtwoord en meer!

Powerpoint presentaties

Powerpoint presentaties kunnen door ons worden gebouwd. De presentatie word professioneel en in de gewenste stijl vormgegeven, zodat de informatie duidelijk en helder is voor de spreker en luisteraar.

Contact ons voor de prijzen en mogelijkheden van de gewenste service!

Neem contact op