Over ons

Leer jouw (potentiële) Virtuele Assistent kennen.

Profile picture

Ontdek wie ik ben!

Mijn naam is Rowin van Amsterdam, 23 jaar oud en het gezicht achter RVA Services. Sinds kleins af aan ben ik altijd bezig geweest met ontwerpen en bouwen.

Zo was ik altijd een groot fan van Lego, want hier kon ik als kleine jongen mijn creatieve geest in kwijt. Deze passie is eigenlijk nooit weggegaan en gelukkig komt dit erg goed van pas tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden.

In 2012 ben ik begonnen met de studie ICT- en Mediabeheer. Al snel kwam ik erachter dat dit niet de riching was, waarin ik op wilde. De studie heb ik afgemaakt en in 2016 afgestudeerd als netwerkbeheerder.

Direct ben ik begonnen met de vervolgstudie Communicatie en Multimedia Design. Gedurende de opleiding staat het ontwerpen van digitale media vanuit het oogpunt van de gebruiker centraal. Oftewel een richting die perfect aansluit bij de passie die ik altijd al heb gehad.

Ik merkte hoeveel plezier ik hierin had en zag de mogelijkheid om voor mijzelf te beginnen als Virtuele Assistent. Zodat ik anderen kan helpen en/of ondersteunen met mijn creativiteit, kennis en ervaring.